eMobility

Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului.

Provocările sunt o problemă doar dacă nu știi cum să le rezolvi. De aceea, suntem alături de clienții noștri la fiecare pas spre mobilitate electrică. Totul cu scopul de a maximiza utilizarea camionului dvs. electric! Cum facem acest lucru? Nelăsându-vă singur cu camionul, ci oferindu-vă o soluție integrată. Datorită procesului nostru eConsulting, soluțiilor digitale inovatoare, serviciilor complete și instruirilor speciale, găsim pachetul complet, perfect adaptat nevoilor dvs.

Alimentat de baterii speciale litiu-ion – cu o capacitate instalată de aprox. 112 kWh3005 per set de baterii – eActros este cu totul excepțional. În cele două variante, cu trei sau patru baterii, acesta aduce pe șosea o capacitate totală a bateriilor de circa 336 kW3004, respectiv 448 kW3004. Energia aceasta îi permite camionului eActros parcurgerea unor distanțe de până la 330 km3006, respectiv 400 km3002, autonomia exactă putând varia în funcție de topografie, comportamentul șoferului, temperatura exterioară, sarcină și suprastructură. Cu o bună rezistență, eActros este creat special pentru solicitările din transportul de mărfuri grele în spațiul urban.

Video 400km

Autonomia a fost determinată intern în condiții optime, printre altele cu 4 seturi de baterii, după condiționarea preliminară în transportul de mărfuri parțial încărcat, fără remorcă, la o temperatură exterioară de 20°C.

Pentru a putea determina autonomia camionului eActros, ar trebui să fie luați în considerare factori individuali, precum suprastructura, sarcina, temperatura exterioară și domeniul de utilizare. Instrumentul de autonomie vă oferă primele informații despre modalitățile de utilizare a camionului eActros în funcție de parametrii dvs. Pentru o analiză mai detaliată, este disponibil site-ul web eTruck Ready.

Model

Model image

Suprastructură

Temperatură exterioară

Încărcătură

Domeniu de utilizare

Autonomia dvs.:

0 100 200 300 400 km
0 100 200 miles
  • Autonomia aproximativă afișată în instrumente a fost determinată intern în condiții realiste și depinde, printre altele, de exploatarea individuală a autovehiculului, de dotarea autovehiculului, precum și de alți factori externi.
  • Autonomie „până la 300 km”: Raza de acţiunea fost determinată intern în condiţii optime, printre altele cu 3 seturi de baterii, după condiţionarea preliminară în transportul de mărfuri parţial încărcat, fără remorcă, cu o configuraţie a punţilor 6x2, la o temperatură exterioară de 20 °C şi poate să se abată de la valorile determinate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/2400.
  • Autonomie „până la 330 km”: Raza de acţiune a fost determinată intern în condiţii optime, printre altele cu 3 seturi de baterii, după condiţionarea preliminară în transportul de mărfuri parţial încărcat, fără remorcă, cu o configuraţie a punţilor 4x2, la o temperatură exterioară de 20 °C şi poate să se abată de la valorile determinate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/2400.
  • Autonomie „până la 400 km”: Raza de acţiunea fost determinată intern în condiţii optime, printre altele cu 4 seturi de baterii, după condiţionarea preliminară în transportul de mărfuri parţial încărcat, fără remorcă, la o temperatură exterioară de 20 °C şi poate să se abată de la valorile determinate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/2400.
Usability content everywhere

Modelul eActros trece suplu prin timp și spațiu. Datorită propulsiei electrice, poate rula în orice moment din zi și din noapte în zona urbană, fără probleme. Căci nu se deplasează doar fără emisii de CO₂ locale, ci este și deosebit de silențios. Astfel, eludează interdicțiile de intrare pe bază de zgomot pentru autovehiculele utilitare, pe care le planifică deja numeroase orașe. La 20 km/h, cu un nivel de zgomot de circa 60 de decibeli, acesta este la fel de silenţios ca o discuție între două persoane.

Călătoria dvs. în lumea eMobility începe cu dvs. – cu un concept de electrificare a parcului dvs. de camioane, bazat pe analiza traseului propriilor autovehicule. Deoarece, pe site-ul web eTruck Ready puteți verifica în prealabil, de pe computer, cât de pregătit sunteți pentru a folosi un camion electric sau puteți verifica traseele camioanelor dvs. convenționale cu site-ul web cu același nume. În cadrul serviciului nostru eConsulting, traseele pot fi analizate și mai detaliat.

Analizați confortabil, fără a fi nevoie să conduceți efectiv pe aceste trasee, dacă un camion eActros este potrivit pentru cursele dvs. și determinați, pe baza parametrilor dvs. individuali, modul în care un camion electric poate fi utilizat pentru cerințele dvs.

Website-ul este util dacă:

  • doriți să verificați potențialul eActros al curselor dvs., fără a fi nevoie să conduceți
  • doriți să folosiți instrumentul pentru a analiza cursele în funcție de parametrii dvs. individuali
  • căutați primele informații despre posibilitățile de utilizare a camioanelor eActros
Content usability etruck ready mockup 01

Permiteți consultanților noștri onlinesă vă asiste cu acest instrument pentru o analiză detaliată a traseului care depășește limitele unei autoverificări (prin intermediul site-ului web eTruck Ready).

Se utilizează atunci când:

  • cunoașteți limitele și specificațiile unui camion electric,
  • aveți o idee despre cum și unde doriți să utilizați camionul electric,
  • aveți deja curse predefinite sau ați dori să planificați noi curse pentru utilizarea camionului electric.
Content usability etruck ready mockup 02

Disponibilitate îmbunătățită a autovehiculelor și pentru camioanele electrice - local sau în cloud. De aceea, nu numai că am adaptat Mercedes‑Benz Trucks Uptime la eActros și la componentele electrice specifice, dar lucrăm și la echiparea succesivă a atelierelor noastre pentru cerințele speciale ale mobilității electrice. Sistemul nostru inteligent consacrat interconectează continuu eActros, Mercedes‑Benz Trucks Service și pe dvs., înregistrând toate datele relevante ale autovehiculului – de la presiunea în anvelope la întregul grup motopropulsor electric și acum și la starea bateriei. Această imagine de ansamblu permanentă asupra stării tehnice actuale a camionului dvs. eActros permite o mai bună planificare a staționărilor în atelier și poate preveni defecțiunile neprevăzute. Totul pentru a vă face munca cât mai eficientă posibil!

În sus