Modelul Actros F
Autocamioanele noastre

Modelul Actros F

Nimic altceva decât un Actros.

Modelul Actros F devine, cu echiparea sa minimalistă și funcțională, un însoțitor indispensabil în timpul activității cotidiene, atât pentru șofer/șoferiță, cât și pentru antreprenor/antreprenoare și ușurează mai mult ca niciodată conducerea unui camion Mercedes-Benz. Spațiu generos din cabina șoferului, un acces la joasă înălțime cu 3 trepte, 17 modele constructive la alegere – modelul Actros F servește celor mai variate nevoi și cerințe și permite, cu motorul opțional OM 471 de a 3-a generație, o conducere și mai eficientă.

Cine apreciază orientarea funcțională a modelului Actros F, dar pune totuși un accent deosebit pe o caracteristică specială, poate alege o mulțime de elemente opționale. Între acestea se numără retarderul, Active Sideguard Assist287, 1, 248 sau Predictive Powertrain Control4001.

Cu toată forța înainte.

Cu toată forța înainte.

Dinamic, fiabil, eficient: A 3-a generație a motorului OM 471 îmbină experiența de conducere și performanța într-un stil foarte elegant.

Mai multe despre OM 471
Nivel ridicat de siguranță

Nivel ridicat de siguranță

Siguranța este o prioritate ridicată în Actros F. Sistemele de asistență și sistemele de siguranță pot degreva șoferul, pot proteja mediul, precum și autovehiculul și încărcătura, contribuind astfel la o mai bună eficiență economică.

Confort

Confort

Nivelul ridicat de confort al modelului Actros F poate preveni oboseala – ceea ce promovează productivitatea, siguranța și, prin aceasta, eficiența economică.

Eficiență

Eficiență

În avantaj în ceea privește eficiența: Actros F este deosebit de eficient din punct de vedere economic. Aceasta se datorează interacțiunii armonioase dintre Predictive Powertrain Control, sistemele de asistență și conectarea inteligentă la rețea.

OM 471

OM 471

Consum cu până la patru procente mai mic - a treia generație a motorului OM 471 oferă un potențial de economisire considerabil. Și un confort la rulare semnificativ sporit.

Fiabilitate

Fiabilitate

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Date tehnice

Date tehnice

Cu ajutorul motoarelor Euro VI fiabile și rentabile, ca și a celor două variante de cabină a șoferului, modelul Actros F oferă o soluție practic pentru orice pretenție.

Elemente semnificative și alte date

Elemente semnificative și alte date

Conceptele de autovehicule, specifice branșei și accesoriile originale Mercedes‑Benz, fac ca modelul Actros F să fie și mai interesant, atât pentru antreprenori cât și pentru șoferi.

În sus