Econic
Autocamioanele noastre

Econic

Conceptul Econic: omul în centrul atenției.

Orașele sunt în creștere. Cerințele de mobilitate, logistică, mediu înconjurător și calitatea vieții de asemenea. Răspunsul nostru la toate acestea este un autovehicul utilitar la nivelul exigențelor. Acesta este puternic și eficient, oferind în același timp siguranță maximă pentru toți participanții la trafic. Oferă soluții sustenabile pentru emisiile tot mai mari din zonele metropolitane și asigură condiții optime de lucru pentru șofer și echipaj.

Responsabilitatea pe care Econic o pune în practică. Cu un grup motopropulsor puternic, facilități sporite pentru montarea suprastructurii și un plus de siguranță decisiv prin cabina unică a șoferului, cu geamuri panoramice DirectVision și sisteme inteligente de asistență. Cu urcare și coborâre ergonomice și instrumente dispuse intuitiv. Privim împreună spre viitor.

Configurator web 3D

Configurator web 3D

Descoperiţi Econic virtual! Configuraţi-vă produsul preferat dintr-o multitudine de variante de echipare şi de autovehicul posibile.

Aflați mai multe
Ergonomie și siguranță

Ergonomie și siguranță

Munca bună începe cu un loc de muncă confortabil. Și exact așa este proiectat Econic. Aflați mai multe.

Concept de propulsie

Concept de propulsie

Cabina șoferului joasă sau înaltă, patru variante diferite de punți și ampatamente. Econic oferă soluția potrivită pentru fiecare aplicație.

Domenii de utilizare

Domenii de utilizare

Econic. Un partener care se adaptează perfect diferitelor sectoare și sarcini.

Date tehnice

Date tehnice

În această secțiune vă informăm despre diferitele modele și variante de punți ale camionului Econic.

Elemente semnificative și alte date

Elemente semnificative și alte date

Fie în sectorul serviciilor publice, transportul de colectare și distribuție sau în numeroase alte utilizări: Econic este cu un pas în fața timpului său. Aici găsiți toate avantajele, pe scurt.

În sus