Fleetboard
Servicii pentru autocamionul dvs

Fleetboard

Servicii de telematică cu aplicații practice pentru coordonarea parcului auto.

Gestionarea eficientă a flotei dumneavoastră nu este o sarcină ușoară. Presiunea prețurilor, timpul limitat, concurența, costurile în creștere și un număr tot mai mici de angajați calificați sunt provocările cu care vă confruntați zi de zi.

Cu Fleetboard creșteți eficiența flotei dumneavoastră, economisiți costuri și reduceți uzura. Grație datelor pe care vi le furnizăm în timp real aveți permanent o vedere de ansamblu asupra flotei dumneavoastră și puteți folosi conectarea inteligentă în rețea a șoferilor, parcului auto și comenzilor. Profitați de cunoștințele noastre și dezvoltați împreună cu noi potențialul flotei dumneavoastră. Noi promovăm digitalizarea logisticii pe baza tehnologiei Cloud cu noua platformă pentru clienți, precum și prin extinderea portofoliului nostru de produse cu Logistics Management by HABBL Transport!

Puteți afla mai multe informații despre avantajele Fleetboard, accesând www.fleetboard.com sau direct de la partenerul dumneavoastră Mercedes‑Benz Trucks.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Gestionarea comenzilor Fleetboard2 pentru procese logistice eficiente
  • Gestionarea timpului Fleetboard2 pentru planificarea optimă a aplicațiilor și curselor, precum și pentru îndeplinirea cu ușurință a cerințelor legale și reducerea sarcinilor de documentare
  • HABBL Transport pentru un management perfect al logisticii pe baza fluxurilor mobile de lucru
  • Fleetboard Driver - aplicația pentru șoferi
  • Suplimentar: economie de carburant de până la 15 % cu ajutorul analizei utilizării Fleetboard2, Fleetboard EcoSupport13 și Mercedes-Benz EcoTraining2
În sus